Skip to main content

Protest Winter '24

  • Geschreven op 13 september 2024

Nieuwste Wintercollectie van Protest

Het winterseizoen staat voor de deur, dus tijd om je winterse garderobe weer aan te vullen. Of je nu de pistes afzoeft of gewoon geniet van een heerlijke wintervakantie in de bergen, de wintercollectie van Protest biedt alles wat je nodig hebt. voor de winter. 

Skikleding voor dames: comfort en stijl gecombineerd

Durf jij kleur te bekennen? Ga jij voor een kek patroontje? Of liever toch een effen kleurtje... Het kan allemaal, want Protest is dit seizoen weer in geslaagd om trendy designs, comfort én functionaliteiten te mixen en te vertalen in de mooiste skikleding voor dames. Protest houdt van experimenteren met kleuren en prints waardoor alle kleuren van de regenboog in het aanbod zitten. Van panterprint tot kleurblokken en puffer jassen. Maar ook de neutrale tinten zijn nog steeds van deze tijd en onderdeel van de collectie. 

Van warme skibroek tot een ademende snowboardjas, de nieuwe collectie van Protest skikleding voor dames zit vol kleuren, patronen en innovatieve stoffen die je warm houden, zelfs tijdens de koudste dagen op de piste. Daarnaast zorgt de technische kwaliteit van de stoffen ervoor dat je kleding ademend en waterdicht is, ideaal voor lange dagen in de sneeuw. De materialen zijn flexibel, zodat je je vrij kunt bewegen en veel van de speciale winterkleding heeft handige extra’s zoals ventilatieritsen, verstelbare capuchons en sneeuwvangers. 

En ga je niet naar de besneeuwde bergen, dan kan je natuurlijk de Protest ski-jas nog steeds gebruiken als comfortabele winterjas. Protest zorgt ervoor dat de laatste trends op streetwear-gebied ook op straat gezien mag worden. 

Ski-jassen voor meisjes: functie en fun in één

Ook voor de mini me's heeft Protest weer een prachtige wintercollectie ontworpen. De Protest ski-jassen voor meisjes combineren speelse designs met alle praktische eigenschappen die je verwacht van hoogwaardige skikleding. In de collectie van dit jaar zien we leuke prints, felle kleuren en comfortabele pasvormen, waardoor je dochter gegarandeerd warm en droog blijft terwijl ze van de heuvels af sjeest.

Wat deze Protest ski-jas zo bijzonder maakt, is niet alleen de uitstraling, maar vooral de functionaliteit (en dat vindt jij als ouder natuurlijk het belangrijkst). De jassen zijn gemaakt van waterdichte en ademende materialen, waardoor kinderen warm blijven zonder dat ze zweterig worden tijdens het spelen. Daarnaast zijn de ski-jassen vaak voorzien van reflecterende details, zodat ze goed zichtbaar blijven, zelfs in de schemering. Perfect voor kinderen die niet willen stoppen met skiën, ook als het weer minder wordt! 

Skikleding voor jongens: stoer en functioneel

Natuurlijk mogen de jongens ook niet vergeten worden in de nieuwste wintercollectie van Protest! De skikleding voor jongens is ontworpen met dezelfde focus op stijl, functionaliteit en comfort. Van stoere skibroeken tot warme ski-jassen, alles is gemaakt van hoogwaardige materialen die zowel waterdicht als ademend zijn. In de collectie voor jongens zien we coole kleurcombinaties, opvallende prints en handige details zoals zakken met ritsen en verstelbare manchetten. Perfect voor actieve jongens die de hele dag willen spelen in de sneeuw en comfortabel willen blijven, ongeacht het weer. Laat ze maar lekker buiten rauzen in het koude weer, de kleding kan tegen een stootje en je kind blijft aangenaam warm :)

De belangrijkste wintertrends in skikleding

Naast kleur en print zien we ook dit jaar weer een aantal terugkerende trends in de wintermode. Eén daarvan is de opkomst van eco-vriendelijke stoffen. Veel kledingstukken in de Protest collectie zijn gemaakt van gerecyclede materialen, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook nog eens zorgt voor duurzame, kwalitatieve skikleding.

Volgens Protest zijn de nieuwste trends in skikleding dit seizoen een mix van natuurlijke tinten, zoals olijfgroen, zandkleur en zachtblauw, naast opvallende prints zoals abstracte patronen en geometrische vormen. De soft-shell jas is een belangrijk item in deze collectie: ademend, waterafstotend en flexibel, waardoor je volledige bewegingsvrijheid hebt op de piste. De PVRE Green-collectie laat zien dat je er milieubewust én stijlvol bij kunt lopen tijdens het skiën.

Kortingscode 10%

Klaar om je winteroutfit compleet te maken? Bezoek dan snel de website van Protest en ontdek de nieuwste wintercollectie. Of je nu op zoek bent naar een sportieve look of iets opvallends voor op de piste, Protest heeft het allemaal. Speciaal voor jou heb ik een kortingscode die je kan gebruiken op de gehele collectie van Protest: soetkees10

Happy skiing!

*Dit artikel is een advertorial

Dit is ook iets voor jou

Auteur: Daisy Wubbels

Geschreven door Daisy

Eigenaar Soetkees, blogger en fotograaf
Hoi, ik ben Daisy! Ik heb áltijd reiskriebels, altijd. Soetkees is mijn koffer gevuld met ideeën voor tripjes in binnen- en buitenland. Een uit de hand gelopen passie, want hiernaast heb ik ook nog een ‘gewone’ baan. Reizen doe ik in mijn vrije dagen. En zo ontdek ik de wereld plekje voor plekje. Gewapend met camera en drone verzamel ik al ruim 10 jaar de beste reistips voor op mijn blog. Ik tip je graag de leukste adresjes, reis je mee?