Skip to main content

Vakantieparken met Sinterklaas Arrangementen

  • Geschreven op 18 oktober 2024

Dag Sinterklaasje

Sinterklaas Kapoentje, gooi een weekendje weg in mijn schoentje :) Die lieve goede Sint weet je ook echt overal te vinden. Zelfs als je op vakantie bent en je schoentje zet in je vakantiehuisjes, dan nóg weet de Sint waar je bent. Er zijn verschillende vakantieparken die speciale Sinterklaas Arrangementen hebben. Je schoentje zetten, een Pieten-diploma halen en zelfs een persoonlijke ontmoeting van Sinterklaas... Een super leuke manier om je gezin of de familie het Sinterklaasfeest te vieren. (bron hoofdfoto: Mölke.nl)

HUP! Sinterklaas 

Het Sinterklaas arrangement is vernieuwd! Naast alle fijne faciliteiten van het HUP hotel (want dit hotel is sowieso al mega kidsproof), kan je nu ook je schoentje zetten, meedoen aan de Pietengym, swingen op de Pietendisco en de mooiste knutselwerkjes maken in de Kids Corner. Samen kijken we naar het Sinterklaasjournaal en als klap op de vuurpijl kun je zelfs op de foto met Sinterklaas zelf! (bron foto: Hup.eu)

Bekijk hier het HUP! Sinterklaasfeest

Sinterklaasweekend bij Familie Resort Molenwaard 

Met Sinterklaas en zijn Pieten terug in het land, breekt de tijd van feestelijke gezelligheid weer aan! Verras het hele gezin met een onvergetelijk weekendje weg en geniet samen van de mooiste Sinterklaasmomenten. Boek nu je verblijf tijdens de Sinterklaasweekenden bij Familie Resort Molenwaard, inclusief een compleet Sinterklaasarrangement! Het park wordt volledig omgetoverd in de magische sfeer van Sinterklaas. Kinderen kunnen hun schoentje zetten, meedoen aan leuke Pietenactiviteiten zoals speurtochten en knutselmiddagen, en natuurlijk komt de Goedheiligman zelf langs voor een bezoek! De vrolijke Pieten zorgen voor heel wat verrassingen en maken het feest compleet met gezellige spelletjes en de Pietendisco. Zo beleeft het hele gezin een feest vol plezier, magie en herinneringen om nooit te vergeten. (bron foto: familieresortmolenwaard.nl)

Bekijk hier het Sinterklaasarrangement van Familie Resort Molenwaard

Sinterklaas bij Beekse Bergen

Oh kom er eens kijken... Want als Sinterklaas en zijn Pieten in het land zijn, is een verblijf bij Beekse Bergen nóg specialer! Geniet van de gezelligste momenten samen met het gezin en laat je onderdompelen in de Sinterklaasvreugde. Met heerlijk strooigoed en de leukste activiteiten is er van alles te beleven tijdens deze feestelijke periode. Na zijn aankomst in Nederland komt Sinterklaas ook langs op het Lake Resort van Beekse Bergen. Tijdens de feestelijke intocht wordt de goedheiligman hartelijk ontvangen door de rangers, die samen met de Pieten een groots feest organiseren. Maar het feest stopt daar niet! Na de intocht gaat het plezier gewoon door met het Pieten Pannenkoeken Festijn. Hier kunnen kinderen, samen met een vrolijke Piet, hun eigen pannenkoek versieren. Bovendien is er tijdens de Sinterklaasperiode ook een speciaal animatieprogramma. Kijk samen naar het Sinterklaasjournaal, ga op avontuur tijdens een cadeautjesspeurtocht, of knutsel een schoentje dat je later kunt zetten. De magie van Sinterklaas komt tot leven in elk hoekje van het park. (bron foto: Beeksebergen.nl)

Bekijk hier de mogelijkheden voor Sinterklaas bij de Beekse Bergen

bron foto: Vakantiepark Westerbergen

Sint en Pietenexpres bij Hof van Saksen

Ook dit jaar komen de Sint en zijn Pieten weer op bezoek bij Hof van Saksen! Samen met een grote stoet voertuigen vormen ze een feestelijke optocht en maken we een ronde over het resort. Tijdens deze vrolijke parade zingen we, springen we en… eten we natuurlijk héél veel pepernoten! De Pieten hebben zelfs een eigen pietenboerderij op het park! De kinderen mogen de hele dag door de ramen gluren. Misschien zie je de Pieten dan wel, maar doe het wel stiekem. Overdag liggen de Pieten te slapen…. Shhhhh wees dan heel stil. De Pieten brengen ook cadeautjes langs bij jouw boerderij! Reserveer via de Hof van Saksen App een plekje voor 'De Pietenexpres' en ergens tijdens het gereserveerde tijdslot kloppen de Pieten bij aan om de kinderen te verrassen met een cadeautje. (bron foto: HofvanSaksen.nl)

Bekijk hier Sint bij Hof van Saksen

BBron foto: Mölke.nl

Pakjesavond bij Mölke 

Het Sinterklaasweekend bij Mölke is super feestelijk! Een heel weekend lang staat alles in het teken van Sint en zijn Pieten. Wanneer je het Sinterklaas Weekendarrangement boekt kan je meedoen aan de pietenactiviteiten, smullen van een pietenontbijt en een bezoekje brengen aan Sinterklaas en zijn pieten in het Sinterklaashuis. De (klein)kinderen hoeven zich geen moment te vervelen. Zet je schoentje en doe mee aan de Knutselpiet workshop.  

Bekijk hier het Sinterklaas Weekendarrangement van Mölke

Sinterklaas bij Landal Greenparks 

Natuurlijk komt Sinterklaas ook langs op de vakantieparken van Landal. Er worden verschillende sintfestiviteiten georganiseerd, je mag je schoentje komen zetten en een kijken komen nemen bij de Sintbungalow!

Bekijk hier Sinterklaas bij Landal

Magisch Sinterklaasweekend bij Beerze Bulten

Beleef een magisch Sinterklaasweekend bij Beerze Bulten! Verblijf tijdens de sfeervolle Sinterklaasweken in een comfortabele, winterbestendige accommodatie en geniet samen met Bultje het konijn van gezellige Sinterklaasdagen vol cadeaus, vrolijkheid en plezier. In november en december vieren we de komst van Sinterklaas met allerlei leuke activiteiten op het park. Tijdens je verblijf kun je op zaterdag je schoentje zetten, genieten van een spectaculaire Sinterklaasshow en deelnemen aan superleuke Sinterklaasactiviteiten. Het park wordt omgetoverd tot een betoverend Sinterklaasdorp, wat de feestelijke sfeer compleet maakt. Bovendien is er, indien gewenst, de optie om cadeautjes door de Pieten bij je accommodatie te laten bezorgen met de speciale Pietenservice.

Bekijk het Sinterklaasweekend van Beerze Bulten

Sinterklaasweekend op Westerbergen 

Vier een onvergetelijk Sinterklaasweekend op Vakantiepark Westerbergen! Tijdens Sinterklaasperiode komen Sinterklaas en zijn pieten langs op het park. Het Sinterklaasweekend op Westerbergen zit vol met gezellige activiteiten voor jong en oud. Kinderen kunnen hun schoen zetten, een pietendiploma behalen, pepernoten bakken en zelfs een bezoek brengen aan Sinterklaas. Ook kan je pakjesavond met de pieten vieren in je vakantiehuisje. Wil je je familie écht verrassen met pakjesavond? De pieten komen graag langs bij jouw vakantiehuisje om het feest extra bijzonder te maken. En om de volgende dag goed te beginnen, staat er 's ochtends een heerlijk pietenontbijt voor je klaar in het restaurant. 

Bekijk het Sinterklaasweekend op vakantiepark Westerbergen

Bron foto: Vakantiepark Westerbergen

Dit is ook iets voor jou

Auteur: Daisy Wubbels

Geschreven door Daisy

Eigenaar Soetkees, blogger en fotograaf
Hoi, ik ben Daisy! Ik heb áltijd reiskriebels, altijd. Soetkees is mijn koffer gevuld met ideeën voor tripjes in binnen- en buitenland. Een uit de hand gelopen passie, want hiernaast heb ik ook nog een ‘gewone’ baan. Reizen doe ik in mijn vrije dagen. En zo ontdek ik de wereld plekje voor plekje. Gewapend met camera en drone verzamel ik al ruim 10 jaar de beste reistips voor op mijn blog. Ik tip je graag de leukste adresjes, reis je mee?