Skip to main content

De nieuwe website is online!

  • Geschreven op 3 juli 2024

Dat moeten we vieren! 

De fonkelnieuwe website van Soetkees is, na vele maanden bloed, zweet en tranen, eíndelijk online! Joehoe! Dat moet natuurlijk gevierd worden. Achter de schermen hebben we hier zo lang aan gewerkt. En nu is het eindelijk klaar, af, finito. Daarom maakt iedereen die mijn website bezoekt de komende maand kans op 3 toffe prijzen. 

Prijs 1: Unieke Buitenmens Duffel Bag van Bever (winactie gesloten)

Prijs 2: 4x entreetickets voor Avonturenboerderij Molenwaard (winactie gesloten)

Prijs 3: Jaarabonnement op Kleine Globetrotter (winactie gesloten)

Prijs 4: Compressie Cubes van Sunflake (winactie gesloten)

Troostprijzen: Het enige echte Soetkees-kofferlabel 

Heel veel winacties! Zo doe je mee

Elke week komt er een nieuwe winactie online. Volg me op Instagram of Facebook om op de hoogte blijven en mee te dingen. Elke week laat ik je weten welke voorwaarden er aan de winactie verbonden zijn. Easy peasy. 

Week 1:  Buitenmens Duffel Bag van Beter

We trappen af met een heel bijzondere prijs: deze unieke Buitenmens Duffel Bag is namelijk niet te koop maar speciaal gemaakt voor de opening van de Bever-winkels. Echt een unieke kans dus. En deze Duffel Bag is werkelijk waar een prachtexemplaar (ik heb er ook eentje en hij is echt super tof) want deze handige reistas is gemaakt van oude tentendoeken. Iedere tas is handgemaakt en heeft een eigen kleurstelling. De Buitenmens Duffel Bag bestaat het uit upcycled tentdoek, zeildoek uit restpartijen, hergebruikte klimtouwen en autogordels die nu dienst doen als robuuste schouderbanden. De buitenritsen zijn nieuw en waterdicht, terwijl de trekkoorden van de binnenritsen vervaardigd zijn uit oude scheerlijnen. Nieuwe clips en bandjes zorgen voor de finishing touch. Lees alles over de bijzondere 'reis' van de Buitenmens Duffel Bag in deze blog.  

Zo doe je mee: Laat me weten (op Instagram of Facebook) waar jij deze Buitenmens Duffel Bag mee naar toe zou nemen? Welk avontuur gaat deze tas bij jou tegemoet? En vergeet niet je reismaatje te taggen :) en een duimpje omhoog voor Soetkees natuurlijk. 

Meedoen kan van woensdag 3 juli tot woensdag 10 juli 2024. Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt. 

*Update: De winnaar is bekend! Van harte gefeliciteerd Daphne Derksen. Jij mag je gegevens mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Week 2: 4 x entreetickets voor Avonturenboerderij Molenwaard 

Met het hele gezin op bezoek bij Fien & Teun. Ga op ontdekking door het themapark, vol leuke attracties, activiteiten en vrolijke parkshows. Rijd een rondje op een oer-Hollandse trekker, maak een ritje in een Fruitkistje door de Boomgaard, zing en dans mee tijdens de leukste shows van Fien & Teun en laat je verwonderen tijdens de leerzame boerenschuurshows. Natuurlijk mag een ontmoeting met jouw favoriete boertje en boerinnetje niet ontbreken! Aan het einde van de dag ontvang je een écht diploma en ben je, net als Fien en Teun, een écht boertje of boerinnetje. 

Zo doe je mee: Laat me weten wie volgens jou deze entreetickets echt verdient... of wie zou je meenemen? Volg Avonturenboerderij Molenwaard (en Soetkees natuurlijk, maar die volgde je vast al) en maak kans! 

Meedoen kan van donderdag 11 juli tot donderdag 18 juli 2024.

*Update: De winactie is gesloten. Van harte gefeliciteerd Marja Legius, de kaartjes komen zo snel mogelijk naar je toe :) 

Week 3: Een jaarabonnement op Kleine Globetrotter 

Hét magazine voor reislustige ouders is toch wel echt Kleine Globetrotter. Zelf stond ik ook ooit eens met een reportage in de Kleine Globetrotter :) Kleine Globetrotter Magazine is 116 pagina's bomvol inspiratie, tips, persoonlijke verhalen en mooie fotografie. Doe je deze week mee met mijn winactie, dan maak je kans om een jaar lang (vier nummers) van Kleine Globetrotter in jouw brievenbus te ontvangen. 

Zo doe je mee:  Laat in de comments op Instagram of Facebook weten aan wie je dit cadeau wil geven. Zowel jij als die jij dit cadeau zou willen geven dingen mee naar de prijs. En vergeet je niet Soetkees te (blijven) volgen? 

Meedoen kan vanaf vrijdag 19 juli tot vrijdag 26 juli 2024. 

*Update: de winactie is gesloten... en de winnaar is... Mery Stabel-Verhoeven! Proficiat! 

Week 4: Compressie Cubes van Sunflake 

Altijd genoeg plek in je koffer met deze handige compressie cubes van Sunflake. Niet te verwarren met de 'gewone' packing cubes (die trouwens ook reuze handig zijn). De compressie cubes zorgen gewoonweg voor nóg meer ruimte. Verklein je bagagevolume met tot wel 60% (say whatttt!) dankzij dit geavanceerde compressie rits-systeem. Zo neem je moeiteloos extra kledingstukken mee zoals een trui, regenjas en spijkerbroek, zonder je zorgen te maken over de beperkte ruimte. 

Zo doe je mee: Laat me weten (op Instagram of Facebook) wie we mogen verblijden met deze Sunflake Compressie Cubes en een duimpje omhoog voor Soetkees en Sunflake zou natuurlijk helemaal top zijn :) 

Meedoen kan van zaterdag 27 juli tot zaterdag 3 augustus 2024. 

*Update: de winactie is gesloten en de winnaar is... Marieke de Ridder! Van harte gefeliciteerd met de Compressie Cubes. Je mag jouw gegevens mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Troostprijzen 

Niet gewonnen? Niet getreurd, elke week geef ik ook de enige echte Soetkees-kofferlabels weg voor aan je koffer. Super handig! Zo raakt je koffer nooit kwijt en weet je 'm altijd snel terug te vinden op de bagageband. 

  • Update: De winactie-weken zitten er helaas op. Een maand lang vol prijzen :) het was een feestje! Hopelijk hebben jullie allemaal weer de weg gevonden naar en op mijn nieuwe website. Heb je niets gewonnen? Dan kan ik je misschien nog blij maken met de troostprijs, namelijk deze super handige te gekke Soetkees-kofferlabels! Wie wil dat nou niet winnen haha! Van elke winactie in de afgelopen vier weken heb ik een naam gekozen. De volgende vier mensen mogen hun gegevens aan me doorgeven en krijgen dit kofferlabel thuisgestuurd: 
    • Loes van der Kemp 
    • Marjolein van der Veer 
    • Jildou vd Hout 
    • Esther Loeffen 

Reis je met me mee? 

Blijf je me volgen? Ook op de nieuwe website zal ik je blijven inspireren voor de leukste tripjes (met kids) in binnen- en buitenland. Heb je tips voor me, mis je nog iets of heb je gewoon een kei goed idee voor de nieuwe site: Laat het me weten

Auteur: Daisy Wubbels

Geschreven door Daisy

Eigenaar Soetkees, blogger en fotograaf
Hoi, ik ben Daisy! Ik heb áltijd reiskriebels, altijd. Soetkees is mijn koffer gevuld met ideeën voor tripjes in binnen- en buitenland. Een uit de hand gelopen passie, want hiernaast heb ik ook nog een ‘gewone’ baan. Reizen doe ik in mijn vrije dagen. En zo ontdek ik de wereld plekje voor plekje. Gewapend met camera en drone verzamel ik al ruim 10 jaar de beste reistips voor op mijn blog. Ik tip je graag de leukste adresjes, reis je mee?